5 نكته كليدي سازمان جهاني بهداشت براي غذاي سالم
ايمني غذايي يك مسوليت مشترك است. از كشاورزان و توليدكنندگان گرفته تا ،فروشندگان و مصرف كنندگان.
5 نكته كليدي، براي راهنمايي فروشندگان و مصرف كنندگان غذاي سالم و ايمن كه از سوي who تعريف شده است:
نكته اول: تمييز نگه داشتن
نكته دوم: جدا نگه داشتن مواد غذايي خام از مواد غذايي پخته
نكته سوم: پختن كامل مواد غذايي
نكته چهارم: پختن غذا با درجه حرارت مناسب
نكته پنجم: استفاده از آب و مواد غذايي سالم
روز جهاني بهداشت (2015) فرصتي است تا به مسولين دولتي، كشاورزان، توليدكنندگان، توزيع كنندگان، متخصصان بهداشت و سلامت و همچنين مصرف كنندگان، در مورد اهميت ايمني مواد غذايي و هر چيزي كه در احساس امنيت و اعتماد به غذاي داخل بشقاب نقش دارد، هشدار داده شود./