مرکز بهداشت شهرستان کیار
۱۴۰۳/۱/۳۱
1396/12/08
صنوف مواد غذايي حساس شامل قنادي شيريني پزي نبات وپولكي با آخرين دستورالعملهاي بهداشت مواد غذايي آشنا شدند
صنوف تهيه توزيع مواد غذايي حساس شامل قنادي شيريني پزي نبات وپولكي با آخرين دستورالعملهاي بهداشت مواد غذايي آشنا شدند.
با نزديك شدن پايان سال 96 وآغاز طرح تشديد نظارت بهداشت محيط وكار بر مراكز تهيه وتوزيع مواد غذايي جلسه آموزشي اختصاصي صنوف مواد غذايي حساس در شبكه بهداشت ودرمان شهرستان كيار برگزار شد
تعداد بازدید:
68
نویسنده:
amirali nategh
منبع:
بهداشت محيط
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
آدرس : شلمزار، بلوار شهدا ، شبکه بهداشت و درمان  شهرستان کیار
کدپستی :8837153113        تلفن : 32624221 -038
دور نگار : 32622615 -038
تاریخ بروز رسانی 1403/01/30
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal