۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
1394/01/16 /Dorsapax/Data/Sub_26/File/golham.jpg
5 نكته كليدي سازمان جهاني بهداشت در باره ايمني غذا

5 نكته كليدي سازمان جهاني بهداشت براي غذاي سالم

ايمني غذايي يك مسوليت مشترك است. از كشاورزان و توليدكنندگان گرفته تا ،فروشندگان و مصرف كنندگان.

5 نكته كليدي، براي راهنمايي فروشندگان و مصرف كنندگان غذاي سالم و ايمن كه از سوي who تعريف شده است:

نكته اول: تمييز نگه داشتن

نكته دوم: جدا نگه داشتن مواد غذايي خام از مواد غذايي پخته

نكته سوم: پختن كامل مواد غذايي

نكته چهارم: پختن غذا با درجه حرارت مناسب

نكته پنجم: استفاده از آب و مواد غذايي سالم

روز جهاني بهداشت (2015) فرصتي است تا به مسولين دولتي، كشاورزان، توليدكنندگان، توزيع كنندگان، متخصصان بهداشت و سلامت و همچنين مصرف كنندگان، در مورد اهميت ايمني مواد غذايي و هر چيزي كه در احساس امنيت و اعتماد به غذاي داخل بشقاب نقش دارد، هشدار داده شود./

تعداد بازدید: 43
Powered by DorsaPortal