۱۴۰۳ سه شنبه ۴ ارديبهشت
1396/11/03 /Dorsapax/Data/Sub_26/File/img_0029c.jpg
آموزش چگونگي پخت سالم وبهداشتي غذاهاي مقوي ومغذي در بسيج ملي تغذيه
آموزش چگونگي پخت سالم وبهداشتي غذاهاي مقوي ومغذي در بسيج ملي تغذيه
غذاهاي سنتي با داشتن پشتوانه تاريخي بسياري از نياز هاي فرد دريافت كننده را جبران مي كند .وبايد براساس كاليمتري ونيازهاي مصرف كننده كودك نوجوان سالمند وميانسال غني سازي وتنظيم گردد.مادران خانوار به دليل آشنايي به پخت اينگونه غذا ها سريعتر با برنامه هاي غني سازي.متعادل سازي.افزايش فيبر.كاهش نمك.كاهش روغن.و...آشنا مي گردند.
تعداد بازدید: 18
Powered by DorsaPortal