• تاریخ انتشار : 1404/09/08 - 12:37
  • تعداد بازدید : 13
  • تعداد بازدیدکننده : 13
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مانور روز ملی زلزله

مانور

 حضور فعال شبکه بهداشت و درمان شهرستان کیار در مانور شهرستانی به مناسبت هشتم آذرماه (روز ملی زلزله)

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کیار، مانور شهرستانی با هدف سنجش میزان آمادگی ادارات خدمات‌رسان در برابر وقوع زلزله، در آموزشگاه شهر دستنا و با هماهنگی و برنامه‌ریزی شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد.

 این مانور بر اساس برنامه‌ریزی‌های قبلی و تأکید مهندس امیدی، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کیار، برای ارتقای آمادگی عملیاتی واحدهای سلامت طراحی و اجرا گردید. در جریان مانور، نحوه واکنش صحیح در برابر زلزله، خروج ایمن و اضطراری، و مدیریت شرایط بحرانی در کلاس‌ها، کارگاه‌ها، آزمایشگاه، حیاط، راه‌پله‌ها و سایر بخش‌ها تمرین شد.

تیم واکنش سریع شبکه نیز با خودروی عملیاتی ۱۹۰ و تجهیزات تخصصی در صحنه حضور یافت و مطابق سناریوی مانور، عملیات خروج اضطراری، اطفای حریق، جست‌وجو و نجات را به‌صورت میدانی اجرا کرد. همچنین گروه ارزیاب نسبت به تکمیل فرم‌ها، جمع‌آوری اطلاعات و ثبت عملکرد بر اساس دستورالعمل‌های پدافند غیرعامل اقدام نمودند.

 مهندس امیدی ضمن تقدیر از تلاش واحدهای عملیاتی، بر استمرار آموزش‌ها، تقویت هماهنگی بین‌بخشی و افزایش آمادگی شبکه در مدیریت بحران‌ها تأکید کرد.

✅ اجرای این مانور موجب افزایش تاب‌آوری نظام سلامت و بهبود هماهنگی میان دستگاه‌های خدمات‌رسان شهرستان شد.

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 403